Tábor 2024

Letošní tábor se uskuteční v naší osvědčené lokalitě v Orlickém Záhoří ve dvou termínech.

  1. běh neděle 30. 6. – sobota 13. 7.:
    Účastníci: starší benjamínci, světlušky, vlčata
    Odjezd v neděli 30. 6. od Skautského domu v Třebechovicích p. O., sraz dětí od 9:00 (nakládání zavazadel a odjezd v 10:00).
    Příjezd v sobotu 13. 7. kolem 13h ke Skautskému domu v Třebechovicích p. O.

  2. běh sobota 13. 7. – sobota 27. 7.:
    Účastncíci: skauti a skautky
    Odjezd v sobotu 13. 7. od Skautského domu v Třebechovicích p. O., sraz dětí od 9:00 (nakládání zavazadel a odjezd v 10:00).
    Příjezd v sobotu 27. 7. kolem 13h ke Skautskému domu v Třebechovicích p. O.

Nakládání tábora v pátek 29. 6. od 15:00 na Tvrzi (u bývalé hasičárny).
Předem děkujeme rodičům, skautům a kamarádům za pomoc.

Bourání tábora: sobota 27. 7. 2024 od 8:30. Velmi prosíme o pomoc.
Po měsíci táboření býváme slabší než obvykle a každá podsada má pro nás váhu pěti. Využijeme každou ruku a dobrou duši. Bližší informace pošleme před bouráním. Předběžnou účast nám můžete nahlásit na Jedubouratdozahori@skaut.cz.


Platba tábora:
Do 31. 5. 2024 převodem na účet střediska u FIO banky č. úč.: 2200410716/2010 (do poznámky pro příjemce napsat Tábor 2024 – 1 / 2. běh a jméno a příjmení dítěte). Jiná varianta platby pouze po domluvě s Lucií Kubečkovou – 606 028 984, lucie.kubeckova@skaut.cz .

Cena tábora 4.400,-Kč, pro druhé a každé další dítě v rodině cena 3.500,-Kč.
V případě, že jste si objednali táborové tričko je cena tábora o 200 Kč vyšší (tj. 4.600,-Kč a 3.700,-Kč).

Platba 1. běh (bez objednaného tábor trička)

Platba 2. běh (bez objednaného tábor trička)

Telefonní kontakt v době 1. běhu tábora:
773 791 123 (Přemysl Pistora – vedoucí tábora), 604 958 620 (Jana Procházková – zástupce vedoucího tábora), 603 315 832 (Jana Jarkovská – hlavní zdravotnice).

Telefonní kontakt v době 2. běhu tábora:
777 063 556 (Stanislav Dostál – vedoucí tábora), 777 971 229 (Tereza Pavlíková – zástupce vedoucího tábora), 722 656 588 (Matěj Haviár – hlavní zdravotník).


POVINNÉ DOKUMENTY K ÚČASTI NA TÁBOR, které odevzdáte v den odjezdu na tábor u autobusu:

  1. Prohlášení o bezinfekčnosti – podepsané ke dni odjezdu na tábor
    Nutné vyplnit a odevzdat při odjezdu u autobusu (nebo v den nástupu na tábor). Toto potvrzení bylo v posledních letech podceňováno a mělo pro tábor nepříjemné důsledky (pátá nemoc, vši…). Proto velmi žádáme a důslednost a zodpovědnost.
  2. Souhlas s poskytnutím informací ve zdravotnickém zařízení
    Důležitý dokument, aby nám u lékaře mohly být poskytnuty nezbytné informace o aktuálním stavu dítěte.
  3. Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte
    Je to vzor, je možné, že každý lékař má svůj vlastní. V případě, že Vaše dítě má platné potvrzení od lékaře a jeho zdravotní stav se za poslední rok nezměnil, není třeba vystavovat potvrzení nové.

DOPLŇUJÍCÍ DOKUMENTY K TÁBORU:

Vhodné si projít před táborem a při balení

  • Informace pro rodiče účastníků 1. běhu
    Informace o platbě, nakládání táborových věcí, bourání tábora, odjezdu a příjezdu z tábora.
  • Informace pro rodiče účastníků 2. běhu
    Informace o platbě, nakládání táborových věcí, bourání tábora, odjezdu a příjezdu z tábora.
  • Co s sebou na tábor 1. běh
    Doporučený seznam co s sebou vzít na tábor. Počasí v Orlickém Záhoří je chladnější, než bývá v létě v jiných částech republiky, proto prosím věnujte pozornost kvalitnímu spacáku a teplému oblečení. Rozhodně děti nevybavujte elektronikou, telefony aj. Program máme poutavý i bez nich.
  • Co s sebou na tábor 2. běh
    Doporučený seznam co s sebou vzít na tábor. Počasí v Orlickém Záhoří je chladnější, než bývá v létě v jiných částech republiky, proto prosím věnujte pozornost kvalitnímu spacáku a teplému oblečení. Rozhodně děti nevybavujte elektronikou, telefony aj. Program máme poutavý i bez nich.

SKAUTSKÝ KROJ A TÁBOROVÉ TRIČKO

Kroj na táboře je povinou součástí výbavy a slouží k slavnostním příležitostem a proto musí každý člen dbát o jeho reprezentativní funkci 🙂 Nášivky a odznaky můžete objednat z eshopu https://www.junshop.cz/, ale vždy nechte, aby si to děti ověřily se svým rádcem nebo vedoucím v oddíle. Domovenky Třebechovice pod Orebem necháváme vyšít hromadně a jsou pak k dispozici ke koupi na středisku. Obdobně například číslo oddílu máme také k odkupu přímo na středisku.

V případě zájmu o nový kroj, hlavně u mladších oddílů, se neváhejte poptat v oddíle a odkoupit od členů ze starších oddílů (skauti, skautky nebo roveři).

Ke kroji nejsou jednotné kalhoty a proto doporučujeme jednobarevné (ne maskáče nebo rifle) a pro holky ještě navíc možnost jednobarevné sukně.

Táborové tričko slouží k nošení během tábora při méně slavnostních příležitostech nebo tam, kde se kroj funkčně nehodí. K táborovému tričku a kroji se nosí šátek s turbánkem.